https://officemobility.se/wp-content/uploads/sites/4/2020/11/istockphoto-1016109338-612x612-1.jpg

Kommunikation som tjänst

Komplett kommunikationslösning som fungerar så som telefonin borde göra - utan några krångligheter.
Flexibel och skalbar telefoni

Med telefoni som tjänst får ni en komplett lösning för hela företagets kommunikation. Ni får en operatörsobunden växel och flexibla licenser istället för vanliga abonnemang som enkelt går att skala i takt med att er verksamhet utvecklas och förändras.

Genom att samla alla viktiga delar av företagets IT & kommunikation i en och samma lösning, kan vi skräddarsy en helhetslösning med full flexibilitet och skalbarhet efter era behov. Vi sköter kontakten med nuvarande leverantör och bistår med praktiska frågor som nummerflytt, tecknandet av nya avtal, med mera.

Inköpsportal för telefoner & tillbehör

Traditionellt har företag vanligtvis köpt telefoner i samband med tecknande eller förlängning av abonnemang. Det kan från början se ut som ett fördelaktigt alternativ, men i praktiken så delbetalar ni telefonerna i själva abonnemanget genom förhöjda avgifter. Går en telefon sönder eller om behovet förändras under avtalstiden görs det tillägg och ändringar, vilket i slutändan ofta resulterar i krångliga avtal med olika löptider och onödiga tillägg.

När vi gör vår behovsanalys tittar vi istället på hur inköpsbehovet ser ut idag och kommer att se ut under den kommande tiden. Ni får istället ett tillgodobelopp kopplat till ett eget konto som ni kan använda för att handla telefoner och annan utrustning direkt via vår inköpsportal.

Vi kan även erbjuda ett mer omfattande serviceåtagande där vi hjälper er med allt ifrån förkonfigurering och förflyttning av gammal data till återvinning och support av era mobila enheter – Läs mer.

Valbara växeltjänster:
 • Huvudnummer
 • Fria internsamtal
 • Koppla samtal
 • Köhantering
 • Automatisk telefonist
 • Office 365-integration
 • Kortnummer
 • Prioriterade nummer
 • Nummerserie
 • Växelapp
 • Talad hänvisning
 • Extern telefonist
 • Fastnätsnummer i mobilen
 • Tidsstyrd svarsfunktion
 • Samtalsinspelning
 • Faxbrevlåda
 • Statistik
 • Softphone-klient
 • Kontroll över växeln via datorn
Vanliga frågor och svar:

Vad har ni för priser i inköpsportalen?

Vi samarbetar med ett flertal mobildistributörer på B2B-marknaden och kan erbjuda ett brett sortiment av produkter till konkurrenskraftiga priser. Varje kväll uppdateras priser och lagersaldo mot samtliga för att hitta de bästa priserna. Beroende på hur inköpsbehovet ser ut kan vi även erbjuda er ett volymbaserat ramavtal i hela webshopen.

Får vi en utbildning i hur vi använder växeln?

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri utbildning för 1-3 administratörer i hur ni använder de produkter och tjänster vi levererar. Behöver ni utbilda ett större antal anställda så kan vi även göra detta mot en tilläggskostnad.

Kan vi behålla våra nummer om vi byter operatör?

Om vi tillsammans kommer fram till att det är bättre för er att byta operatör så kan ni behålla samma nummer ni har idag, oavsett om det är ett fastnummer eller mobilnummer som ska flyttas. Det kallas för att man gör en nummerportering och är något som vi hjälper er med.

Kan vi ändra och säga upp abonnemang när vi vill?

För att ni ska få en så flexibel telefonilösning som möjligt så har vi ingen bindningstid på några av våra mobilabonnemang. Det innebär att ni kan lägga till och tag bort abonnemang efter hur behovet förändras med tiden.

Varför ska vi ha en operatörsobunden växel?

Att ha en operatörsobunden växel innebär att den går att använda oavsett vilken operatör användaren i växeln har, så länge operatören har stöd för MEX-koppling (stöds av alla etablerade operatörer på marknaden). Det ger er ökad flexibilitet då ni den väsentliga delen av er telefoni inte påverkas om ni i framtiden väljer att byta operatör eller om användarna i ert företag eller systerbolag har olika operatörer.

Våra tjänstepaket

För att göra det enkelt för er har vi färdigpaketerat de tjänster vi tror ni behöver allra mest.
Ni väljer sedan vilken nivå ni vill lägga er på och kan skala efter den takt er verksamhet växer.

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala samarbetsplattformen i Microsoft 365.

Telefoni som tjänst

Komplett kommunikationslösning för hela företaget med en operatörsobunden växel med abonnemang utan några krångliga bindningstider.

Klient som tjänst

Den framtida arbetsplatsen ställer ökad krav på mobilitet och tillgänglighet. Med vår tjänst kan ni enkelt samarbeta oavsett vart ni än befinner er.

Webb som tjänst

Allt ni behöver för att komma igång med en professionell och mobilanpassad hemsida med välproducerad innehåll. Vi sköter utveckling, drift och löpande underhåll.

Dokumenthantering

Modern lösning för företagets dokument med allt ni behöver för copyprint, fakturahantering samt digital arkivering med automatiserade processer integrerat.

Digital marknadsföring

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på Google kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.

Leverantörer vi jobbar med
Grenke
IBM Maas360
Svea Ekonomi
Brightstar
Soluno BC
Microsoft

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Begin typing your search above and press return to search.