• Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • Support
 • Om oss
 • Kunskap
 • Kontakt
 • Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • 010-178 02 20
 • Mejla oss
 • Webshop
https://officemobility.se/wp-content/uploads/sites/4/2020/11/jon-flobrant-jxfe3orC4G8-unsplash-min-scaled.jpg

Om oss

Vår vision bygger på att förenkla och effektivisera er arbetsvardag. Vi försöker alltid göra det komplexa enkelt att förstå och samtidigt ge en så smidig kundupplevelse som möjligt.
Entreprenörsdriv och nytänk

Office Mobility startade 2015 med affärsidén att utveckla verksamheter inom kommunikation. Sedan dess har mycket förändrats och idag har vi utökat vårt tjänsteutbud för att möta kraven på förändring och digitalisering som framtiden ställer på dagens företag.

Det blir allt viktigare för företag att ligga i framkant med tekniken för att konkurrera om kunderna i framtiden. Idag är vår affärsidé att förmedla helhetslösningar som förenklar vardagen för våra kunder och som leder till ökad produktivitet och konkurrenskraft. Vi hjälper till med digitaliseringen av affärsverksamheter och erbjuder kompletta lösningar för IT, kommunikation och digital tillväxt. Våra lösningar är framtagna för att ni ska kunna arbeta effektivt, oavsett var ni befinner er.

Vårt team består av personer med olika bakgrunder och erfarenheter samt med brett tekniskt kunnande. Det ger oss möjligheten att samla flera tjänster under ett tak och förmedla lösningar med högre affärsnytta och större flexibilitet. Hos oss har ni en samarbetspartner med hög servicevilja och ett stort engagemang, där kundrelationen står i fokus.

Oavsett hur er verklighet ser ut anpassar vi våra lösningsförslag utifrån ert nuläge och behov av utveckling och förbättringar. Vi skräddarsyr kostnadseffektiva och flexibla lösningar och säkerställer både korta ledtider samt hög grad av service i alla våra samarbeten.

Viktiga saker för oss är:
 • Ansvar – Vi tar ansvar för våra handlingar, har ett stort engagemang och kvalitetssäkrar alltid våra uppdrag. Vi värdesätter hårt arbete och lovar hellre för lite än för mycket.
 • Innovation – Framtidens utmaningar kräver innovativa förhållningssätt. Därför försöker vi alltid att ligga i framkant med det vi gör och strävar alltid efter att hitta nya sätt till att bli bättre.
 • Flexibilitet – Framtiden ställer också ökade krav på rörlighet, beredskap och förmågan att snabbt anpassa sig efter nya situationer. Våra lösningar är framtagna för att hjälpa er i takt med att er verksamhet utvecklas och förändras.
Våra tjänster

För att göra det enkelt för er har vi färdigpaketerat de tjänster vi tror ni behöver allra mest.
Ni väljer sedan vilken nivå ni vill lägga er på och kan skala efter den takt er verksamhet växer.

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala digitala samarbetsplattformen i 365 och samarbeta enkelt oavsett vart ni än befinner er.

Telefoni och växel

Komplett kommunikationslösning för hela företaget med en operatörsobunden växel med abonnemang utan några krångliga bindningstider.

Hårdvara som tjänst

Få snabb hjälp om det uppstår problem och lägg mindre tid på att lösa teknikstrul. Öka arbetsglädjen och sänk er totala ägandekostnad.

Webb som tjänst

Allt ni behöver för att komma igång med en professionell och mobilanpassad hemsida med välproducerad innehåll. Vi sköter utveckling, drift och löpande underhåll.

Dokumenthantering

Modern lösning för företagets dokument med allt ni behöver för copyprint, fakturahantering samt digital arkivering med automatiserade processer integrerat.

Digital tillväxt

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på Google kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.

Några av våra samarbeten
Grenke
IBM Maas360
Svea Ekonomi
Brightstar
Soluno BC
Microsoft
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Begin typing your search above and press return to search.