https://officemobility.se/wp-content/uploads/sites/4/2020/11/daria-shevtsova-k_RYBedEvDw-unsplash-scaled-2.jpg

Dokumenthantering

Komplett lösning för allt ifrån skanning och utskrifter till fakturahantering, OCR-tolkning och digital arkivering.
Säkra utskrifter, smidig skanning och automatiserade flöden

Många företag kan nog känna sig igen vid en kontorsvardag där en alldeles för stor del av arbetstiden går till att lösa olika typer av IT-problem eller till att administrera och manuellt organisera olika typer av dokument. Om det inte är kontorsskrivaren som krånglar så är det andra steg i processen som tar upp dyrbar arbetstid.

Det kan bli utmanande att hitta ett strukturerat, enhetligt och effektivt arbetssätt samtidigt som man vill ha full översyn, spårbarhet och säker hantering av alla viktiga dokument. En anställd lägger i snitt 30 minuter dagligen på att lösa IT-problem. Genom att hyra er multifunktionsskrivare av oss som en tjänst, behöver ni inte längre lägga ner tid på att lösa problem med skanning eller utskrifter och kan därmed sänka er totala ägandekostnad (TCO).

Vi ansvarar för funktionen och sköter även löpande drift och underhåll. Vi övervakar utrustningen åt er och skickar automatiskt ut nya toners när det börjar ta slut. Ni slipper samtidigt belasta företagets resultat genom att binda upp onödigt kapital och skulle någonting strula så är vi bara ett samtal bort. När hyrestiden sedan tar slut får ni en nyare modell och behöver således inte sitta kvar med utrustning som blir föråldrat med tiden.

Automatiska flöden – Igenkänning, tolkning och digital arkivering

Med våra lösningar för automatiserade dokumentflöden behöver ni inte längre lägga ner någon tid åt att manuellt administrera och sortera dokument. Vi kan fullt automatisera inläsning, sortering och tolkning av olika typer av dokument så som fakturor, kvitton, avtal, formulär eller brev digitalt och automatisk sortera och flytta de skannade dokumenten till digitala pärmar i den digitala samarbetsmiljön där ni säkert kan reglera åtkomst efter behörighet och enkelt komma åt filerna oavsett vart i världen ni än befinner er.

Vi kan dessutom tolka alla viktiga fält så som fakturadatum, belopp, rubrik, med mera för ni sedan enkelt ska kunna göra en avgränsad sökning efter dessa digitalt. Därutöver kan vi även integrera dessa vidare mot er ekonomi eller CRM system. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda skanning som tjänst kopplad till en särskild boxadress där ni kan ta emot all er post för sedan ha tillgång till dessa digitalt och kan således frigöra er från en stor del av det dagliga pappersarbetet.

Fördelar med våra dokumentlösningar:
  • Frigör arbetstid från tråkig administration
  • Sänk er totala ägandekostnad (TCO)
  • Komplett översikt och full spårbarhet
  • Bind inte upp kapital och få ett jämnare kassaflöde
  • Automatiskt utskick av toners när det börjar ta slut
  • Utbyte av reservdelar ingår
  • Övervakning av utrustningen i realtid
  • Personlig support och snabb hjälp
Vanliga frågor och svar:
Våra tjänstepaket

För att göra det enkelt för er har vi färdigpaketerat de tjänster vi tror ni behöver allra mest.
Ni väljer sedan vilken nivå ni vill lägga er på och kan skala efter den takt er verksamhet växer.

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala samarbetsplattformen i Microsoft 365.

Telefoni som tjänst

Komplett kommunikationslösning för hela företaget med en operatörsobunden växel med abonnemang utan några krångliga bindningstider.

Klient som tjänst

Den framtida arbetsplatsen ställer ökad krav på mobilitet och tillgänglighet. Med vår tjänst kan ni enkelt samarbeta oavsett vart ni än befinner er.

Webb som tjänst

Allt ni behöver för att komma igång med en professionell och mobilanpassad hemsida med välproducerad innehåll. Vi sköter utveckling, drift och löpande underhåll.

Dokumenthantering

Modern lösning för företagets dokument med allt ni behöver för copyprint, fakturahantering samt digital arkivering med automatiserade processer integrerat.

Digital marknadsföring

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på Google kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.

Leverantörer vi jobbar med
Grenke
IBM Maas360
Svea Ekonomi
Brightstar
Soluno BC
Microsoft
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages
Begin typing your search above and press return to search.