• Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • Support
 • Om oss
 • Kunskap
 • Kontakt
 • Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • 010-178 02 20
 • Mejla oss
 • Webshop
https://officemobility.se/wp-content/uploads/sites/4/2020/12/shutterstock_1350370946-scaled.jpg

Dokumenthantering

Komplett lösning för allt ifrån skanning och utskrifter till fakturahantering, OCR-tolkning och digital arkivering.
Säkra utskrifter, smidig skanning och automatiserade flöden

Många företag kan nog känna sig igen vid en kontorsvardag där en alldeles för stor del av arbetstiden går till att lösa olika typer av IT-problem eller till att administrera och manuellt organisera olika typer av dokument. Om det inte är kontorsskrivaren som krånglar så är det andra moment som tar upp dyrbar arbetstid.

En anställd lägger i snitt 30 minuter dagligen på att lösa IT-problem. Vår tjänst innefattar en komplett lösning för allt ifrån skanning och säkra utskrifter till fakturahantering, OCR-tolkning och digital arkivering med automatiserade flöden. Genom att hyra er multifunktionsskrivare av oss, slipper ni dessutom lägga ner tid på att lösa problem med skanning eller utskrifter och kan därmed arbeta mer produktivt samtidigt som ni sänker er totala ägandekostnad (TCO).

Vi ansvarar för funktionen och sköter även löpande drift och underhåll. Vi övervakar utrustningen åt er och skickar automatiskt ut nya toners när det börjar ta slut. Ni slipper samtidigt belasta företagets resultat genom att binda upp onödigt kapital och skulle någonting strula så är vi bara ett samtal bort. När hyrestiden sedan tar slut får ni en nyare modell och behöver således inte sitta kvar med utrustning som blir föråldrat med tiden.

Automatiska flöden – Igenkänning, tolkning och digital arkivering

Med våra lösningar för automatiserade dokumentflöden behöver ni inte längre lägga ner någon tid åt att manuellt administrera och sortera dokument. Vi kan fullt automatisera inläsning, sortering och tolkning av olika typer av dokument så som fakturor, kvitton, avtal, formulär eller brev digitalt och automatisk sortera och flytta de skannade dokumenten till digitala arkiv där ni säkert kan reglera åtkomst efter behörighet och enkelt komma åt filerna oavsett vart i världen ni än befinner er.

Vi kan dessutom tolka alla viktiga fält så som fakturadatum, belopp, rubrik, med mera för ni sedan enkelt ska kunna göra en avgränsad sökning efter dessa digitalt. Därutöver kan vi även integrera dessa vidare mot er ekonomi eller CRM system. Tillsammans med våra samarbetspartners kan vi även erbjuda skanning som tjänst kopplad till en särskild boxadress där ni kan ta emot all er post för sedan ha tillgång till dessa digitalt och kan således frigöra er från en stor del av det dagliga pappersarbetet.

Fördelar med våra dokumentlösningar:
 • Frigör arbetstid från tråkig administration
 • Sänk er totala ägandekostnad (TCO)
 • Komplett översikt och full spårbarhet
 • Bind inte upp kapital och få ett jämnare kassaflöde
 • Automatiskt utskick av toners när det börjar ta slut
 • Utbyte av reservdelar ingår
 • Övervakning av utrustningen i realtid
 • Personlig support och snabb hjälp
Vanliga frågor och svar:
Våra tjänster

För att göra det enkelt för er har vi färdigpaketerat de tjänster vi tror ni behöver allra mest.
Ni väljer sedan vilken nivå ni vill lägga er på och kan skala efter den takt er verksamhet växer.

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala digitala samarbetsplattformen i 365 och samarbeta enkelt oavsett vart ni än befinner er.

Telefoni och växel

Komplett kommunikationslösning för hela företaget med en operatörsobunden växel med abonnemang utan några krångliga bindningstider.

Hårdvara som tjänst

Få snabb hjälp om det uppstår problem och lägg mindre tid på att lösa teknikstrul. Öka arbetsglädjen och sänk er totala ägandekostnad.

Webb som tjänst

Allt ni behöver för att komma igång med en professionell och mobilanpassad hemsida med välproducerad innehåll. Vi sköter utveckling, drift och löpande underhåll.

Dokumenthantering

Modern lösning för företagets dokument med allt ni behöver för copyprint, fakturahantering samt digital arkivering med automatiserade processer integrerat.

Digital tillväxt

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på Google kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.

Några av våra samarbeten
Grenke
IBM Maas360
Svea Ekonomi
Brightstar
Soluno BC
Microsoft
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Begin typing your search above and press return to search.