• Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • Support
 • Om oss
 • Kunskap
 • Kontakt
 • Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • 010-178 02 20
 • Mejla oss
 • Webshop
https://officemobility.se/wp-content/uploads/sites/4/2020/12/shutterstock_1350370946-scaled.jpg

Digital marknadsföring

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på nätet, kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.
Stärk er digitala närvaro med rätt strategi

Idag är det viktigt att ha en stark digital närvaro för att lyckas få potentiella kunder att hitta erbjudanden och tjänster. Vi hjälper er att lyckas med er digitala satsning, både genom att driva mer trafik till er webbplats, men också till att omvandla dessa besökare till betalande kunder.

För att nå bäst resultat med digital marknadsföring krävs en kombination av olika metoder. SEO & SEA handlar om att driva mer trafik till er webbplats, medans CRO & A/B-testing handlar om att öka konverteringen genom att anpassa innehållet i er sida på ett optimalt sätt, för att snabbt fånga besökarnas intresse.

Första steget är att få fler potentiella kunder att hitta till er webbplats. För att sedan
omvandla dessa besökare till kunder krävs ett genomtänkt innehåll med en design som tilltalar besökaren och snabbt fångar intresset. Med våra lösningar får ni alla de förutsättningar ni behöver för att lyckas med er digitala tillväxtresa.

Google Ads – SEA (Search Engine Advertising)

Till skillnad från SEO är SEA ett sätt att nå högre exponering genom betalda annonser. Kortsagt så betalar man för att synas på Google när en användare söker efter nyckelord som är relevant för er målgrupp. Google använder sig av en betalningsmodell som kallas för PPC (pay-per-click annonsering) vilket innebär att man betalar varje gång en användare sökt efter valda nyckelord och klickat för att komma in på er hemsida. Varje gång någon gör en sökning avgörs vilken annons som ska visas genom en auktion.

Kostnaden per klick varier från ord till ord beroende på efterfrågan samt vilket Quality Score ni har av, vilket är en uppskattning av kvalitén på dina annonser. Detta sker bland annan genom mätning av ert CTR (Click-through rate). På svenska kallas detta för klickfrekvsen och är en mätning på relationen mellan hur många som faktiskt trycker på annonsen och hur många gånger den visas. Vi hjälper er att öka er exponering och nå ut till rätt målgrupp med hjälp av en tydlig strategi med rätt målgruppsanalys och val av sökord.

Fördelarna med SEA:
 • Nå ut till vilken målgrupp ni vill
 • Visa relevanta annonser efter sökord
 • Avgränsa annonseringen till ett geografiskt område
 • Betala bara när någon faktiskt klickar på er annons
 • Bestäm er egen budget och få full kontroll över kostnaderna
Google Ads – SEA (Search Engine Advertising)

Du har säkert någon gång stött på begreppet SEO (Search Engine Optimization) eller sökmotorsoptimering som det också kallas. Kort förklarat handlar SEO om att optimera och anpassa innehållet i er webbplats efter besökaren. Syftet är att få er webbplats att synas så högt upp bland sökresultaten som möjligt. Ju högre upp i sökresultatet er webbplats syns, desto mer trafik genereras till er webbplats, vilket i slutändan leder till fler kunder.

Vanliga frågor och svar:
Våra tjänster

För att göra det enkelt för er har vi färdigpaketerat de tjänster vi tror ni behöver allra mest.
Ni väljer sedan vilken nivå ni vill lägga er på och kan skala efter den takt er verksamhet växer.

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala digitala samarbetsplattformen i 365 och samarbeta enkelt oavsett vart ni än befinner er.

Telefoni och växel

Komplett kommunikationslösning för hela företaget med en operatörsobunden växel med abonnemang utan några krångliga bindningstider.

Hårdvara som tjänst

Få snabb hjälp om det uppstår problem och lägg mindre tid på att lösa teknikstrul. Öka arbetsglädjen och sänk er totala ägandekostnad.

Webb som tjänst

Allt ni behöver för att komma igång med en professionell och mobilanpassad hemsida med välproducerad innehåll. Vi sköter utveckling, drift och löpande underhåll.

Dokumenthantering

Modern lösning för företagets dokument med allt ni behöver för copyprint, fakturahantering samt digital arkivering med automatiserade processer integrerat.

Digital tillväxt

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på Google kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.

Några av våra samarbeten
Grenke
IBM Maas360
Svea Ekonomi
Brightstar
Soluno BC
Microsoft
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Begin typing your search above and press return to search.