• Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • Support
 • Om oss
 • Kunskap
 • Kontakt
 • Search
  Generic filters
  Exact matches only
  Search in title
  Search in content
  Search in excerpt
 • 010-178 02 20
 • Mejla oss
 • Webshop
https://officemobility.se/wp-content/uploads/sites/4/2020/12/shutterstock_1350370946-scaled.jpg

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala samarbetsplattformen i Microsoft 365 och arbeta produktivt vart ni än befinner er.
Kom igång med den digitala samarbetsmiljön

Med digital arbetsplats får ni den optimala samarbetsplattformen i Microsoft 365 (tidigare Office 365). Där finns alla verktyg ni behöver för att enkelt samarbeta digitalt. I Microsoft 365 finns alla Microsofts företagsprodukter uppe i molnet, som tidigare driftsatts av kunderna i egna servrar.

I Microsoft 365 sköter numera Microsoft själva drift och underhåll av dessa lösningar och ni får automatiskt de senaste uppdateringarna och nödvändig säkerhetsinfrastruktur. Eftersom det har blivit enklare att driftsätta dessa lösningar har de också blivit mer kostnadseffektiva och lättillgängliga för alla företag. Därför är Microsoft 365 den optimala lösningen även för små och medelstora bolag då det enkelt går att skala i samma miljö allt eftersom er verksamhet utvecklas och förändras.

Microsoft Exchange – Företagsklassad e-postserver i världsklass

Få full kontroll över data och informationsflöden i hela företaget och sätt upp gemensamma gruppinkorgar för mejl, kalender för gruppaktiviteter. Synkronisera enkelt gemensamma kontakter och kalender till användare i hela organisationen. Ha full översyn över hur företaget kommunicerar via mejl och sätt upp olika regler för attestering, arkivering och övervakning. Microsoft sköter dessutom automatiska backuper i realtid av all er affärskritiska data.

Ge ett professionellt intryck till alla som kommer i kontakt med ert företag. Få full kontroll och applicera automatisk enhetliga och professionella e-postsignaturer som ser bra ut oavsett i vilket program mottagaren öppnar den för alla användare i hela företaget från ett och samma ställe.

Håll enkel koll på dagens agenda genom att organisera arbetsuppgifter i Microsoft To-Do. Organisera enkelt att-göra listor for dig själv och dina medarbetare och skapa och delegera arbetsuppgifter automatiskt baserat på olika händelser. Få notifikationer och påminnelser i mobilappen eller via sms.

Microsoft Teams – Digitala mötesrum

Håll i möten mer produktivt digitalt utan att begränsa samarbetsmöjligheterna.

Microsoft SharePoint – Gemensamma samarbetsytor (intranät)

Lagra och dela affärskritiska dokument både säkert och användarvänligt. Låt dina medarbetare enkelt få tillgång till gemensamt material och sätt enkelt upp regler för olika behörighetsnivåer. Organisera dokument välstrukturerat och skalbart i olika dokumentbibliotek med data i anpassade kolumner för olika typer av dokument. Sök sedan enkelt efter dessa dokument genom att söka i hela innehållet eller avgränsa sökningen till specifika fält. Era dokument förvaras säkert och krypterade med hög säkerhetsklass. Med ett intranät i SharePoint får ni en robust och säker miljö för samarbetsytor till hela företaget.

Med våra egenutvecklade automatiserinngslösningar kan vi dessutom frigöra er arbetstid genom att med hjälp av robotar och den senaste tekniken inom maskininlärning automatiskt avläsa relevant nyckeldata från dokument och kategorisera dessa i respektive dokumentbibliotek. Vi kan även hjälpa er med inläsning och tolkning av handskrivna formulär, med mera.

Fördelar med digital arbetsplats i 365:
 • Arbeta produktivt överallt
 • Tillgång även offline
 • Blir inte föråldrat med tiden
 • Skalbart efter era behov
 • Betala bara för det som används
 • Professionellt intryck till era kunder
 • Garanterad drifttid på 99,9 %
 • Personlig support på svenska
 • Grundlig personalutbildning
 • Säkerhetskopior i realtid
 • Full översyn över informationsflödet
 • Håll effektiva möten digitalt
 • Fillagring & fildelning i molnet
Vanliga frågor och svar:

Varför ska jag använda SharePoint istället för Dropbox eller Google Drive?

Var är skillnaden mellan Office 365 och Office-paketet?

Kan vi lägga till vårt befintliga domännamn i 365?

Fungerar Office 365 utan uppkoppling?

Våra tjänster

För att göra det enkelt för er har vi färdigpaketerat de tjänster vi tror ni behöver allra mest.
Ni väljer sedan vilken nivå ni vill lägga er på och kan skala efter den takt er verksamhet växer.

Digital arbetsplats

Samarbeta effektivt när ni jobbar på distans. Skapa den optimala digitala samarbetsplattformen i 365 och samarbeta enkelt oavsett vart ni än befinner er.

Telefoni och växel

Komplett kommunikationslösning för hela företaget med en operatörsobunden växel med abonnemang utan några krångliga bindningstider.

Hårdvara som tjänst

Få snabb hjälp om det uppstår problem och lägg mindre tid på att lösa teknikstrul. Öka arbetsglädjen och sänk er totala ägandekostnad.

Webb som tjänst

Allt ni behöver för att komma igång med en professionell och mobilanpassad hemsida med välproducerad innehåll. Vi sköter utveckling, drift och löpande underhåll.

Dokumenthantering

Modern lösning för företagets dokument med allt ni behöver för copyprint, fakturahantering samt digital arkivering med automatiserade processer integrerat.

Digital tillväxt

Få potentiella kunder att hitta era erbjudanden och tjänster. Genom att öka synligheten på Google kan ni driva mer trafik till er webbplats och nå ut till fler kunder.

Några av våra samarbeten
Grenke
IBM Maas360
Svea Ekonomi
Brightstar
Soluno BC
Microsoft
Search
Generic filters
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in excerpt
Begin typing your search above and press return to search.